Tuesday, August 9, 2011

Skip this, if you do not want to know!

Oma viimase aja filosofeerimse ja mõttemaailmaga olen jõudnud järeldusele, et maailmas on olemas 3 tüüpi inimesi: süsi, teemantsüdamikuga söekamakas ja puhas teemant. On ka üliharuldane 4 vorm, aga sellest hiljem.

Esiteks võtame söe-tüüpi inimesed. Neile inimestele on omane ülim praktilisus ja mugavus. Turvalisus tuleb neile inimestele esmasena. Kõik, mis turvalisust ärhvardab, muudab söe-inimesed närviliseks ja ebakindlaks. Nagu surve avaldamine. surve muudab söe teemandiks...aga võib ka lõpuks teha ka hunniku tolmu, mille tuul minema kannab. Söe-tüüpi inimesed annavad suhtes endas kõik ning tagavad turvalise-koduse õhkkonna. Nagu söega ikka, puuduvad sellistel inimestel sisemised särad. Tuttav ja turvaline, aga täiesti igav ja ette arvatav.

Teemantsüdamikuga söe-tüüpi inimesed on kogenud elus võrdlemisi keskmist survet ning selletõttu omandanud kindlad põhimõtted elus. Samas takistab edasine surve teemantsüdamiku kasvamist, kuna sellised inimesed on silmapaistvad ja kodused ning liiguvad saavutatud kindlusest edasi väga harva. Suhetes on väliselt ettearvatavad ja igavad isikud aga sisemiselt väga jõulised ja edasipüüdlikud, saavutades edu kõiges, milles tunnevad enda panust andvat. ettevaatlik tasuks olla välise söekihi liigse kulutamisega, kuna võib lõpuks tekitada väiklase ja enesesse süübinud isiksuse.

Teemant-tüüpi inimesed on kõige silmapaistvamad ja kangemad isiksused. Kuna teemant on kõige kõvem asi maailmas, siis ei ole sellistele inimestele probleemiks ülesannete lahendamine ja "elus läbi lõikamine" Samas on teemant väga õrn löökidele, mis teda tuhandeks killuks purustab ja terveks eluks ennast otsivaks inimeseks muudab. Suhetes on teemant-inimesed kirglikud ja edasipüüdlikud, kuid kalgid ja kõvad. Neid tuleb kohelda, kui väärtuslike juveele, ainult vaatamiseks, mitte kasutamiseks.

Ja nüüd selle 4, üliharuldase inimtüübi juurde. Selleks on teemantseemnetega rikastatud söe-tüüpi inimesed. Sellised inimesed on haruldased, kuna iga tükk, mis temast eraldub sisaldab teemanti seemet. Survega tekib sellest uus teemant. Samuti võib selle väikese söetüki ära kasutada, mille tulemusena saate pisikese teemantiseemne. Sellised isiksused on kõige arenemisvõimelisemad ning pakuvad igal võimalusel väljakutset. Samas saavad proovijad alati tasu. Kas siis soojuse ja turvatunde, hiljem pisikese teemanti näol või hilisema briljandi näol, mida kaasa võtta. Näiliselt lõputu varu teemantiseemneid on aga piiratud, lubades õiget survet ainult mõne teemanti tekkimiseks. Suhetes on sellised isiksused alati üllatavad, uudsed ning väljakutsuvad. Samuti pakuvad kodust soojust ja turvatunnet. Sellised inimesed pakuvad kõige kauem huvi ja turvatunnet. Hoiatus ärakasutajatele: seemneid on lõputu hulk, oma osa välja kaevandatuna ja siis hüljatuna saate endale tugeva vaenlase, kes kasutab oma järelejäänud seemneid kättemaksuks ja oma sütt selle tegevuse kütmiseks.

Milline oled sina? Kas turvaline aga igav süsi, ühe suure teemantiga söekamakas või puhas teemant? Või lausa haruldane teemantseemnetega söetükk?

pole küsimustiku ega vastustelehte. Sellele küsimusele peate leidma vastuse enda seest ning õigete vastuste leidmiseks peate olema aus enda suhtes. Egoism ja enesekesksus tuleb kõrvale heita ja vaadata enda südamesse!

If you dont want to know, skip this!