Tuesday, February 10, 2009

Naeratage: Homme on nagunii hullem...

Murphy on üks elutark tegelane; öeldes kuldsed sõnad: "Naeratage, homme on hullem" pani ta aluse generatsioonile, kelle hulka nimetan ennast uhkusega.
Aga Muprhy järgiad on öelnud: "Murphy oli optimist..."

Jõusaaliga on täpselt samamoodi. Jõusaalis naeratad, oli hea trenn. Järgmisel päeval on aga lihased valusad ja kanged. Ja kui pole kaua jõusaalis käinud ka siis tuleb siia lisada laiend: "Hullem" oli optimism...

Optimismilainega ka jätkan. Kes on kunagi väitnud, et midagi võiks ka elus korralikult minna, pole järelikult ülikoolis käinud. Ning kes on ülikoolis käind, siis see teab, et mõnikord on temast täiesti mitte olenevatel põhjustel talle midagi keeratud.

Hoiatusena kõigile, kes peaksid kunagi õppima Informaatika Instituudis: IVA POLE MITTE MINGISUGUNE KOHT, KUS HINDEID JA PUNKTE SAADA. Eriti siis kui peaksite omama loengut Heiki Tähisega. ALATI REGISTREERIGE ENNAST ÜLIKOOLI PEALEHEL IGALE KURSUSELE!!!!!

Valusaimad kukkumised toimuvad just siis, kui neid ei oodata, ning veelgi hullemini teevad kahju kukkumised, mida osatakse ette näha, kuid ei panda tähele....

Seega selle loo moraal: Optimism on tore asi, kui just seda homme ei toimu...

No comments:

Post a Comment