Monday, May 13, 2013

This is for the record vol 4

"Dive too deep and you will find new creatures. Stay in the deep and become a creature"

                                                                             -tartu pets-

Tere tulemast! Sõber, sulle hoolimist ja armastust annan. Vaenlane, sind küpsetan grilli peal. Tartu Petsil on igasugu vigureid varrukas nagu mustkunstinikul.

Kaua tehtud, kaunikene. Kähku tehtud, laguneja. Selline võib olla siis põhimõte, mille järgi Tartu Pets opereerib. Olgu selleks ajukirurgia või tavalise kasti ehitamine, Eelnev uurimustöö ja mitmetasandiline läbimõtlemine on osa sekundist, mis sünnitab vajaliku tulemi.

Miks isa sellise ilusa poisinime andis? Kord ilusal kuul, aastaid oli siis vast 8 tagasi, toimus ühes ilusas lokaalis kokkusattumus: keegi hüüdis Tartu, teine hüüdis Pets ja kolmas reageeris sellele kombinatsioonile. Nagu kolmas ratas vankri all, sai selle loksu käima lükatud ja niimoodi sai lapsuke endale nime. Egas nimi riku meest!

Lapsukene olla selleks hetkeks kasvanud juba mõned aastad. Korda saatnud tegusid, mida peremees ise ei julgeks teha. Õnneks on peremehel kehva mälu (või siis pisike hippokampus, mine võta kinni), et neid asju kõike mäletada.

Peremees, pfft. Üks ebalev kiiksukott, kes vingub pidevalt arstide vahet ja põeb pseudohirme asjadest, mida muuta ei saa. Noh, süda on elus olemiseks vist oluline küll, aga mingid liigesed ja sita söömisest tulenev mehelihase kasv. No andke andeks, mida järgmiseks...

Tartu Petsile meeldivad elus head asjad. Sõbrad, ilusad hommikud ja veel ilusamad õhtud. Kui vahepeale mahub veel üks kuum öö... Kiired autod, kaunid naised ja edukus.

Oli meeldiv tutvuda. Tartu Pets signing off!

"What is life without some spice? Let me know, when you have found your spice..."
                                                                                    -tartu pets-

No comments:

Post a Comment