Thursday, May 23, 2013

This is for the record vol 6

"If all else fails, what will we use to beat our senses?"
                                                                        -tartu pets-


Saabunud on see hetk, kus on vabadus. Tehtud see samm...

Jättes kõrvale need hüperboolsed lubadused. Teate küll, need uus-aasta lubaduste stiilis väited, nagu elu hakkaks paremini minema ja nüüdsest kaotan kindlasti 10 kilo rasva ja laiskust...

See on viimane sissekanne "this is for the record" seeriasse. Kolmandas peatükis mainitud "suurem" plaan on vaja kirja panna.

Olles vaadelnud maailma, saavutanud arusaama sellest kõntsast ja saastast. Selles võltsist välispinnast, et kõik on korras, kõik toimib. Aeg hakkab jõudma loojangule selle maailma suhtes.

On suur ülesanne olla midagi enamat, kui oodatakse. Ületada piire seal, kus need ammu paigas olnud. Jõuda sihtpunkti, mida polnud kaardil.

Minu põlvkond, vanuses 24-29, on väga raske väljakutse ees. Meie oleme järgmine innovaatorite, hädapäraste lahenduste ja hakkama saamise põlvkond. Meie peame kujundma tuleviku.

Praegune süsteem kukub varsti oma raskuse ja tiheduse all kokku. Tekib kaos, halvemal juhul sõda. Sellest kaosest loodetakse ehitada vana süsteemi üles. Jätkata tsüklit!

Kutsun kõiki üles eitama seda mõtetut idiootsust. Nimeta kuulide rahe eest põgeneda!

KUTSUN TEID KÕIKI OLEMA INIMESED!

Neile, kes vajavad kaarti ja juhiseid inimeseks olemisel: vaadake ainult enda sisse! Seal on kõik olemas, tunnetage, kuidas see töötab ja toimib!

Mu suur unistus on olla maailmas, kus vaba idee pole ideaal, mille poole püüelda. See on reaalsus. Püüdlen selle poole, et inimesi inimestena hoida! Et tunneksid, teaksid, oskaksid ennast hoida! Olla vabad mõtetutest piirangutest, mis sunnivad meid orjusesse!

Kahju on seda vastuolu kirja panna, kuid unistus on rüvetatud. Unistust kasutatakse inimeste tagasi hoidmiseks. Tunnete nüristamiseks, kontrollimiseks.

Unistused peavad olema vahendid tuleviku ette kujutamiseks, planeerimiseks, uute asjade välja mõtlemiseks. Mitte lihtsate tahete ja lihtsa elu hoidmiseks...

See on mu suur plaan. Olla vaba mees, vaba inimene vabal planeelil Maa.

"Follow, what you can see. Build, what you can dream. Feel, what you can be"
                                                                                  -tartu pets-

No comments:

Post a Comment