Saturday, April 20, 2013

This is blasphemy...this is madness! Madness...? THIS IS THERAPY!!!

"For what its worth, having a heart makes only half a man"
                                                                             -tartu pets-

Marlboro reklaaminägu, kauboi, on ameerika meheliku käitumise musternäidis. Trimmis keha (millele lisandus paari särginööbi lahti tegemine), teksariidest ajatu riietus (kuhu lisandusid narmad, vöökaunistused...), kauboikaabu päikese eest kaitsemas (millele lisandusid hiljem päikeseprillid), nahast kauboi saapad (millele pandi külge alati kannused). Mehelikust, praktilisest kujundist kujunes aja jooksul välja kloun, kes plakatil igavese naeratusega müüb elustiili.

Töökohas jagavad kaks tibi, eeldavasti koolineiud, mobiilipakette lastele. Reklaaminduse seisukohalt vägagi tasuv strateegia. Moraali  seisukohast...eks see jääb igaühe otsustada. Paratamatult on siingi vastuolulisus pakutava kauba edus. Hea toode müüb ennast ise, kehva toodet tuleb administreerida via fekaaltorude kaudu, kui vaja.

Enamasti külastab töökohta hommikuti üpriski noor kontingent, seega on selline reklaamiparasiteerimine sama hea, kui alaealistele valimisõiguse andmine. Kui mitte hullem.

Samas, see vingumine siin on nagu teraapia. Paljud käivad psühholoogi juures. Mina ei käi, kuna ma näen, et olen psühholoogile järjekordne number lehel (khömm, palgalehel...)

Jah, mul on kõrgendatud vajadus läheduse ja kiindumuse vastu. Mommy issues. Emme ei kallistanud mind kunagi. Sõimas sitapeaks ja andis vitsa tihti. Kõik naised on vastikud nüüd ja nendega tuleb kakelda...thänks, mom...

Filmist 300 pärineb hea idee: "the more you sweat here, the less you will bleed in battle"
Kuna olen palju tööd teinud sallivuse ja haiglasliku kiindumuse vähendamiseks, muudan selle ümber järgmiselt: "the more you let your negative emotions out here, the less I will let out in IRL"

Kui keegi imestab, kuskohas siin see hullumeelsus siis on? Täiesti normaalne käitumine, kui miskt hingel. Tuleb välja lasta...ära põgeneda. MA ei põgene. Töötan oma halbade asjadega, kuni need saavad lahendatud. Läheb nii kaua, kui vaja! Kirjutangi seda teraapiat, see on midagi kindlat. Vastuvaidlematut. Lihtsat! See jääb siia, mitte ei lähe mehega hauda.

Teenin oma head tuju ja ei tee erandeid. Ütlen vaid: minu tujud ja ma ei unustanud mitte midagi. MITTE KEDAGI!

"Here. Where I am anonymous and alone in a white room with no history and no parading. So I can make something unknown in the shape of this room. Where I am King of Corners." 
                                                                                                        -Michael Ondaatje-

No comments:

Post a Comment